facebook_logo2
Köszöntelek, Olvasó! 

A HitRádió keresztény zenét, keresztény emberek által készített műsorokat sugároz.De nem kell hívőnek lenned ahhoz, hogy jól érezd magad velünk. A hit kétségkívül segít, de nem a rádióhallgatásban elsősorban, hanem az életed egészében.

Nálunk arról hallhatsz, ami leginkább foglalkoztat bennünket és reményeink szerint hallgatóinkat is. Napi csip-csup ügyek és sorsfordító pillanatok, meg minden, ami ezek között van. Magánélet és közügyek, gazdasági kérdések, sport, oktatás, azaz a mindennapjaink.

Eközben olyan zenékkel ismerkedhetsz meg, amit máshol garantáltan hiába keresel! A keresztény popzenei világ kiapadhatatlanul gazdag, minden olyan műfajt felvonultat, amit a “világi” előadók is képviselnek. Sőt, különösen a tengerentúlon elég jelentős az átjárás is a két közösség  között. Mi a válogatottan legjobb muzsikákat sugározzuk, a rocktól a gospelig, a soultól az elektronikus zenéig, hazai és világsztárok előadásában.

Emellett a szellemünkre is figyelünk, naponta este 10-től igehirdetést hallhattok, előtte este 7-től pásztorokkal beszélünk, beszélhettek…

Reggeltől éjszakáig naponta új adást készítünk lelkes és tehetséges csapatukkal! Jó rádiót, keresztény, de nem vallásos műsort, szórakoztató, gondolkoztató programot kínálunk!

Azt mondjuk: HitRádió – nem csak zene!

Köszönjük, ha hallgatsz bennünket!

 

Rónai Egon

a HitRádió vezetője

 

Hit Rádió szlogenje: A jövő zenéje.

Elérhetősége:

Levélcím: 1103 Budapest, Gyömrői út 69.
Telefonszám: +36-1-432-2745 (üzenetrögzítő)
SMS: +36-30-541-3313
E-mail: radio@hit.hu

Honlap: http://www.hitradio.hu
Facebookoldal: https://www.facebook.com/hitradio.hu
Google+: http://goo.gl/jG5h2L

 

Szólj hozzá!

hozzászólások száma