frissfm
2014. március 10-től „FRISS”en rádiózhatunk Kisvárdán, amikor is egy egyesületi tulajdonú, kisközösségi rádió szólalt meg az éterben a 89,6 megahertzen.A Friss FM rádió együttműködik Kisvárda Város Önkormányzatával, a helyi intézményekkel, szervezetekkel, így mindig aktuálisan, „FRISS”en értesülhetnek a kisvárdai, megyei, országos és nemzetközi hírekről is.

 

A kisvárdai kisközösségi rádió óriási előnye, hogy műsorait élő adásban sugározza, helyi emberekkel szerkeszti, helyi műsorvezetőkkel prezentálja. Nemcsak hogy valóban „FRISS” a rádió, hanem sokszor a legfrissebb, ugyanis sok információ elsőként a rádióban hangzik el.

 

Köszönhető ez annak, hogy a rádió folyamatosan „él”, sikeresen együttműködik a helyi oktatási,-kulturális,-sport,-egészségügyi és közszolgálati intézményekkel, civil szervezetekkel, egyesületekkel.

 

A rádió főszereplői a kisvárdai lakosok, akiket nem csak frissen, naprakészen informálunk, hanem meg is szólaltatjuk őket! Véleményt formálhatnak például egy mindig aktuális témában az Utca embere rovatban, saját hangjukkal és tapasztalataikkal oszthatják meg receptjeiket a Frissen sütve magazinműsorban, ismerős „arcokat és hangokat” hallhatnak a Sztetoszkóp egészségügyi magazinban helyi orvosok, ápolók, egészségügyi szakemberek részvételével, interjúkon keresztül közelebbről is megismerkedhetnek a valamilyen témában nyilatkozó kisvárdai közszereplőkkel, vagy éppen a munkálkodásával tiszteletre és elismerésre méltó „egyszerű” emberrel, diákkal.

 

A FRISS FM: friss, fiatalos, lendületes, közérthető, közérdekű, egyedi és ÉLŐ!

 

TALÁLKOZHATSZ VELÜNK,

LÁTHATOD A RÁDIÓS MUNKÁT,

SZÓLHAT A HANGOD A FRISS FM-EN!

 

A Friss FM rádió nyitott a hallgatók felé. Rádiónkba várjuk a kíváncsi hallgatókat, családokat, baráti társaságokat, iskolai, óvodai, egyesületi csoportokat, akik betekintést nyerhetnek a rádiózás világába, találkozhatnak a műsorvezetőkkel és hangjukat is adhatják a rádió szignáljaihoz!!!

 

Elérhetőségeink:

A rádió székhelye: Kisvárda, Kölcsey út 2/A.

Posta cím: 4600, Kisvárda, Kölcsey út 2/A.

Telefon: 45-556-896-stúdió és szerkesztőség

SMS és VIBER: 06-20-66-99-896

E-mail: frissfm.radio@gmail.com

Szólj hozzá!

hozzászólások száma